Filter
Stäng

Betala med Swish

den 25 mars 2016

 

Nu kan du använda det populära betalningssättet Swish när du handlar hos oss!
För att betala med Swish väljer du 'Swish' som betalsätt i kassan och anger ditt ordernummer i meddelandefältet i Swish-appen.

Swish-nummer: 123 199 42 50

 

Om du inte har Swish sedan tidigare

Med Swish kan du betala med mobilen på ett ögonblick till privatpersoner, företag, föreningar och organisationer. Pengarna är framme direkt på mottagarens konto. Oavsett ansluten bank. Bankens roll är endast att förmedla betalningen. I fall av utebliven leverans, fel på vara eller annat ska kunden reklamera direkt till företaget. När en betalning till ett företag, förening eller organisation är genomförd kan den inte återbetalas via Swish.

Kom igång med Swish!

För att komma igång behöver du anmäla dig till Swish i din bank och ladda ner och aktivera Swish-appen och Mobilt BankID i din mobiltelefon.

När ska jag använda Swish?

Swish är perfekt att använda när du exempelvis ska dela på notan, handla begagnade prylar, betala för kaffet eller ge en gåva till insamlingsorganisationer.

Vilka banker står bakom Swish?

Tjänsten har utvecklats i ett unikt samarbete mellan Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, samt Swedbank och Sparbankerna. Därefter har fler banker valt att ansluta sig.

Här hittar du genvägar för att ladda ner apparna

Google Play

App Store