Filter
Stäng
RSS

Nyheter

Genom ett samarbete med Svea Ekonomi AB kan vi nu erbjuda en smidigare och enklare köpupplevelse samt fler betalsätt.
Nyheter från LaCie -den 20 september 2017
Lagringsprodukter från LaCie kännetecknas av att de är snabba och pålitliga. Samt med snygg design. Produkterna passar för både PC och Mac och den senaste tekniken med USB-C och Thunderbolt 3 gör dem till den snabbaste lösningen för alla som jobbar med bilder, musik, videos och filmer. Missa inte LaCies nya 2big Dock Thunderbolt!
Betala med Swish -den 25 mars 2016
Nu kan du använda det populära betalningssättet Swish när du handlar hos oss!
Nya Canon MAXIFY -den 12 april 2015
Både hemma och på kontoret är tid mer än pengar. Tid är - allt! Canons nya MAXIFY Business-serie är utformad särskilt för dina arbetsbehov.
Denna nya generation består av två nya modeller: BX100 och MX200. BX100 bidrar med en av marknadens bästa pris/prestanda och MX200 är ämnad för användaren som fokuserar på hastighet och avancerade funktioner.
Fler och billigare fraktsätt -den 15 december 2014
Nu kan vi erbjuda både brev och privatpaket (Schenker) som komplement till företagspaket (Posten) men till en betydligt lägre fraktkostnad.
Ny hemsida -den 30 september 2014
Äntligen kan vi stolt presentera vår nya hemsida. Utöver ny design har vi också kraftigt utökat utbudet från marknadens ledande tillverkare av både datorer, tillbehör och hemelektronik.